top of page

Her Gün Öğren - Müşteri Memnuniyeti Serisi


Her gün öğren şuan Londra’da startup’lara danışmanlık veren, kitapları Amazon.com’da en çok satanlar listesine giren Ozan Dağdeviren ile Boğaziçi üniversitesinde de ders veren eğitmen-danışman İnanç Ayar’ın birlikte kurdukları bir girişim. Her gün öğren serileri teorik bilgileri iş hayatı gerçekleriyle harmanlayarak kısa videolarla izleyicilere ulaştırır. Her gün öğren’de seriler her biri 4-5 dakika civarında olan 21 videodan oluşur ve ilgili seri satın alındıktan sonra her iş gününde her sabah mail aracılığıyla videolar ulaştırılır.

İletişim, zaman yönetimi, yönetim becerileri gibi serilerin 8. ise müşteri memnuniyeti! Bu seride ben de konuk olarak İnanç Ayar ile birlikte kameranın karşısına geçtim. Öncesinde 2 aylık hummalı bir çalışma yaparak bu alandaki en iyi kitapları okuduk, örneklerle, bilimsel çalışmalarla ve gerçek hayattaki uygulamalarla video içeriklerini belirledik.

Her gün öğren – müşteri memnuniyeti serisi özellikle müşteriler ile birebir iletişimde olan çalışanların daha müşteri odaklı olmalarını sağlamak için hazırlandı. Eğitim serisindeki videoların başlıkları şu şekilde:

  1. Mutluluğun Sırrı Deneyim

  2. Temel Kavramlar

  3. Mutsuz Müşteri

  4. Müşteri Ne Bekler?

  5. Yabancılaşmadan Kurtul

  6. İnsan Neye Göre Karar Verir?

  7. İyi Müşteri Deneyimi Sağlayanların Ortak Özellikleri

  8. Müşteri Beklentilerini Aşmanın Yolu

  9. Müşterinin Dilinden Konuş

  10. En Çok Yapılan 7 Hata

  11. Müşteriyi İyi Dinle

  12. Olumlu Deneyim Sağlayan 7 İpucu

  13. Bir Soru Bir Cevap #1

  14. Kendini Nasıl Tamir Edersin?

  15. Hizmet Telafisi

  16. Müşteri Memnuniyet Seviyeleri

  17. Duygusal Bağlılık Yaratmak

  18. Kendine İyi Bak

  19. Kendi Zor İnsanını Mutlu Et

  20. Müşteri Deneyimini NPS ile Ölç

  21. Bir Soru Bir Cevap #2

Örnek olarak siteye koyulan “3.Mutsuz müşteri” videosunu buradan izleyebilirsiniz. Kurumunuza bu seriyi satın almak için buradaki bağlantıya tıklayarak teklif alabilirsiniz. Bireysel satın alım için ücret 499 TL.

4 Mayıs’ta başlayacak olan şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı, 4 hafta-36 saatlik “Müşteri Deneyimi-Sertifika Programı”na katılanlar içinse tüm seri ücretsiz! Sertifika programının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Her türlü sorunuz için benimle de mail adresim (gokhankara16@gmail.com) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page