top of page

Müşteri Deneyimi Gurusu Ian Golding Istanbul'a Geliyor!


Müşteri Deneyimi alanında dünyadaki en etkili kişilerden biri olarak gösterilen (liste1, liste2, liste3, liste4, liste5) Ian Golding İstanbul’a geliyor! Ian, uluslararası müşteri deneyimi derneği CXPA’in kurucu üyelerinden ve CXPA akrediteli ilk eğitmen. Kendisi şimdiye kadar Avrupa’nın hemen hemen her yerinde eğitimler ve danışmanlıklar verdi ve ilk kez Ekim ayında iki gün sürecek CX Masterclass eğitimi için İstanbul’a gelecek. Ian aynı zamanda UK Customer Experience Awards ve International Customer Experience Awards yarışmalarında yaklaşık 100’er kişilik jüri ekibinin başkanı olarak görev alıyor. Kişisel web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

15-16 Ekim’deki CX Masterclass eğitiminin detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz. Eğitimde müşteri deneyimi stratejilerinden marka vaadine, müşteri odaklı kültür yaratmaktan müşteri yolculuğu haritası çizimine kadar birçok önemli başlık yer alıyor. İlk sertifikalı müşteri deneyimi uzmanlarından (CCXP) olan Ian, sınava hazırlananlar için de püf noktalara değinecek. Eğitimin bir kısmında ben de konuk eğitmen olarak yer alacağım.

CX Masterclass eğitimi Ethnogram’ın Şişli-Bomonti’deki ofisinde gerçekleştirilecek. Eğitim ücreti 13 Eylül Cuma günü sona erecek erken kayıt indirimiyle şuan 590 Euro. Sonrasında eğitim ücreti 690 Euro olarak güncellenecek. Eğitime katılanlara CXPA onaylı sertifika verilecek.

Sorularınız olursa her zaman bana ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page