top of page

Müşteri ve Deneyim Podcast & Youtube


Korona döneminde evden çalışmaya devam ederken bir yandan da tabiri caizse bir "Kişisel Gelişim Kampı"ndayız. En azından ben kendimi öyle hissediyorum :) Son bir ayda 2 kitap okudum, 3 yazı yazdım, 2 canlı yayına, 2 de podcast'e konuk oldum. Bunların sonrasında kendi Podcast serime başlamayı ve yaklaşık 2 yıl önce adım attığım Youtube dünyasına tekrar dönmeyi düşündüm ve işte karşınızda "Müşteri ve Deneyim" Podcast ve Youtube serisi!

Podcast'i birçok yerde bulabilirsiniz, ulaşmak için tıklayın: Spotify ; Google Podcasts ; Anchor ; Pocket Casts ; Radio Public ; Breaker

İlk bölümde "Korona Döneminde Müşteri Deneyimi" üzerine konuşurken ikinci bölümde ise yeni hayatımıza giren "Evde Kalma Ekonomisi" üzerine paylaşımlarda bulundum.

Yıllar sonra tekrar Youtube'a dönerek "Evde Kalma Ekonomisi" kaydımın videosunu da yükledim. Buradan ulaşabilirsiniz.

Bu süreçte yazdığım yazıların ve katıldığım yayınların listesi ise aşağıdaki gibi. Faydalı olduğunu düşündüğünüz içeriklerin daha fazla kişiye ulaşması için paylaşırsanız ve paylaştığınız platformda beni de etiketlerseniz çok mutlu olurum. Yorumlarınızı da her zaman duymayı isterim.

Eğitimler de tüm hızıyla devam ediyor. Kurumsal eğitimleri online'a taşımaya başladık. Önümüzdeki dönemde dışarıya açık olarak vereceğim iki online eğitim ise şu şekilde:

30 Nisan Perşembe 19:30 - 21:30 / 2 saat - 100 TL+KDV

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi - Müşteri Deneyimi Yönetimi

9-10 Mayıs Cumartesi-Pazar 10:00 - 13:00 / 6 saat - KDV Dahil 450 TL

Görüşmek üzere. Sağlıkla kalın.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page