top of page

En Inovatif Etkinlik Ödülü CXPA Istanbul'un!


Açılımı Customer Experience Professionals Association olan CXPA, 2011 yılında Amerika’da kurulan bir sivil toplum örgütü. Kuruluş amaçlarını, müşteri deneyimi alanında çalışan insanları bir araya getirip birbirlerinden faydalanmalarını sağlamak, sektörün standartlarını oluşturmak ve müşteri deneyimi konusundaki odağı arttırmak olarak paylaşıyorlar. CXPA’nın 70 ülkeden 4000’in üzerinde üyesi bulunuyor. Üyelerin ülke ve unvan kırılımını buradan inceleyebilirsiniz.

CXPA'nın 34'ü Amerika'da olmak üzere toplam 60 noktada yerel network (ağ, bağlantı) toplulukları bulunuyor. Bu toplulukların amacı bölgede müşteri deneyimi bilinirliğini arttırmak, müşteri deneyimi bilgi seviyesini daha yukarılara çekmek ve topluluktaki insanların hem networking anlamında hem de benchmark anlamında beslenmesini sağlamak. Bu 60 network noktasının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Gelelim güzel haberlere :) Öncelikle artık bu 60 noktadan biri de İstanbul! Uzun uğraşlar sonucunda bir hayalimin daha gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Network liderliğini üstlendiğim CXPA İstanbul ekibinde teknoloji, telekom, bankacılık, enerji, havacılık, girişim ve dayanıklı tüketim gibi farklı sektörlerde müşteri deneyimini yöneten 12 kişi bulunuyor. İlk etkinliğimizi Dünya'da Müşteri Deneyimi Günü olarak kutlanan 2 Ekim Salı günü gerçekleştirdik. CXPA CEO'su Diane Magers'ın da video konferans ile konuşma yaptığı etkinliğimize 19 farklı sektör ve 44 farklı firmadan 68 müşteri deneyimi profesyoneli katıldı! Aşağıda o günden bir fotoğraf da bulabilirsiniz.

Gelelim ikinci güzel habere. CX Day tüm dünyada 24 lokasyonda kutlandı ve farklı türde etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler içinde bizim yaptığımız etkinlik "Most Innovative CX Day Event" seçilerek tüm bu etkinlikler içerisinde "En Inovatif" etkinlik ödülüne layık görüldü! Ödül sertifikamızı yazının girişinde görebilirsiniz :) Ayrıca o günün detaylarını anlattığımız ve CXPA Blog'ta da yayınlanan yazıya da buradan ulaşabilirsiniz.

Ve gelelim üçüncü güzel habere! CX Day'deki etkinliğimizden sonra ikinci etkinliğimizi de planladık! 19 Aralık Çarşamba 19-21 saatleri arasında Microsoft'ta yapacağız. "Creating CX Culture" başlıklı etkinlikte Enpara.com direktörü Kürşat Abit ve Turkcell cx müdürlerinden Abdulgani Suran konuşma yapacak. Etkinlik detayları ve ücretsiz kayıt için lütfen tıklayınız.

Görüşmek üzere!

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page