top of page

BAUSEM Online Müşteri Deneyimi Eğitimi


Daha önce iki kez gerçekleştirdiğim ve büyük beğeni toplayan Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile yaptığımız "Müşteri Deneyimi" eğitiminin üçüncüsünü 19 Eylül Cumartesi günü saat 10:00 ile 17:00 arasında 6 saat olarak gerçekleşeceğiz.

Eğitimin ilk bölümünde Müşteri ve Deneyim kavramları üzerine konuştuktan sonra Müşteri Deneyimine giriş yapacağız. Müşteri İhtiyaçlarını anlama ve karşılama konusunu inceleyip en iyi örneklerin üzerinden geçtikten sonra müşteri odaklı kültür yaratma konusuna geçiş yapıp müşteri merkezli bir firma olmak için atılması gereken adımlar üzerine konuşacağız.

Eğitimin ikinci bölümünde ise kanal deneyimi, duygusal deneyim ve müşteri deneyimi ölçümlerinin nasıl yapılacağına bakacağız. Kanal deneyimi ile müşteri deneyimi yönetiminde müşteri yolculuklarından, duygusal deneyim kısmında ise davranışsal ekonomiden bahsedeceğim.

Katılımcılar Türkiye ve Dünya'dan en iyi örneklerin yanı sıra bireysel olarak tecrübe ettiğim Telekom, Bankacılık ve Enerji sektörlerindeki en iyi müşteri deneyimi uygulamalarından da yararlanacaklar. Katılımcı deneyimi gözetilerek tasarlanan eğitimde bazı süprizler de olacak :)

6 saatlik eğitimin ücreti ise KDV Dahil 450 TL. Eğitim sonunda sertifika da verilecek Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için eğitim sayfasını ziyaret edebilir, sorularınız olursa her zaman benimle iletişime geçebilirsiniz. İlk eğitime katılan katılımcıların hepsi eğitimin beklentilerini karşıladığını söyledi. Bazı katılımcıların yorumları ise şu şekilde:

  1. "Eğitimdeki kapsayıcılık için çok teşekkür ederim, ne hissettirdiği konusuna 10 veririm."

  2. "Gökhan hoca sabırla sorularımızı cevapladı, bilgilendirici bir eğitimdi."

  3. "İş hayatımla ilgili önemli konulardı, yeniden hatırlattı ve pekiştirme fırsatı sundu."

  4. "Çok dikkatle dinledim. Yeni seyler katabilmek güzeldi. Teşekkürler"

  5. "Çok memnun kaldım, umarım devamında başka eğitimlerde de buluşabiliriz."

  6. "Dolu dolu ve keyifli bir eğitimdi. Teşekkürler!"

  7. "Çok severek katıldığım, ilgiyle dinlediğim bir eğitimdi, yine olsa yine katılırım."

Eğitim Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page