top of page

Müşteri Deneyimi Sertifika Programı (Online)


Müşteri Deneyimine gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Şirketlerde bu alanda çalışacak yeni takımlar kuruluyor, mevcut takımlarda ise çalışan kişi sayısı artırılıyor. Firmalar artık müşterileri kazanabilmenin yolunun iyi bir deneyim sunmaktan geçtiğinin farkında. DNA’sına “Dünyanın en müşteri odaklı firması olmak” yazan Amazon ise bugün 221 milyar dolarlık marka değeriyle en değerli markalar sıralamasında 1 numarada. Peki ya en değerli ikinci marka olan Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un henüz ne ipod, ne ipad ne de Iphone çıkmadan çok önce söylediği bu sözünü duymuş muydunuz? “İşe müşteri deneyimi ile başlayıp, teknolojiyi bunun etrafında kullanmalısınız. Tam tersi değil.”

Peki nedir bu müşteri deneyimi? Şirketlerde nasıl yönetiliyor? Bu alandaki en iyi örnekler neler? Çalıştığımız şirketlere nasıl müşteri odaklı yaklaşım getirebiliriz? Her ne kadar ben de dahil olmak üzere bu konuda yazılar yazan, eğitimler veren kişiler olsa da geniş çaplı bir eğitim programının eksikliği hep hissediliyordu. O eksikliği doldurmak için daha önce Ethnogram bünyesinde iki kez şimdiye kadarki en kapsamlı müşteri deneyimi sertifika programı katılımcılarla buluşturuldu. Katılımcıların programla ilgili yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu kez online olarak UX denilince akla ilk gelen şirket olan Userspots bünyesinde, Userspots’un kurucusu Mustafa Dalcı ile birlikte bir program tasarladık. 13 Ekim Salı günü başlayacak ve 4 hafta sürecek olan program, Salı-Perşembe akşamları 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Programda müşteri deneyimi yönetim aşamaları, müşteri yolculukları, servis tasarımı, kanal deneyimi yönetimi, duygusal deneyim yönetimi, müşteri deneyimi ölçümleri, UX/kullanıcı deneyimi, şikayet yönetimi gibi Müşteri Deneyimini oluşturan tüm konularda bilgi paylaşımı, Türkiye ve Dünya’dan örnekler ve uygulamalar yer alacak.

Bu özel programın katılımcılarının kazanacağı birkaç önemli nokta şu şekilde:

  • Müşteri Deneyimi Odaklı Bakış Açısı: Müşteri deneyiminin ne olduğunu ve ne olmadığını öğrenecek, Türkiye’de ve Dünya’daki en iyi müşteri deneyimi uygulamalarını inceleme fırsatı bulacaksınız.

  • Müşteri Deneyimi Yönetim Becerisi: Müşteri deneyimi yönetim adımlarını derinlemesine öğrenerek bu alanda uzmanlaşacak; çalıştığınız şirketlerde müşteri deneyimi çalıştay ve projeleri yönetme becerisi kazanacaksınız.

  • Sınırlı Sayıdaki Katılımcıdan Biri Olmak: Bu içerik ve kapsamda yapılan tek eğitim olan Müşteri Deneyimi Sertifika Programı’nda; Uluslararası Müşteri Deneyimi Sertifikalı Türkiye’deki tek eğitmenden eğitim alarak müşteri deneyimi alanında çalışan diğer profesyonellerden ayrışacaksınız. Programa katılım ise sadece 14 kişi ile sınırlı olacak.

  • Müşteri Deneyimi Topluluğu ve Networking: Etkinliğe katılan diğer katılımcılarla ve alanında tanınan eğitmenler paylaşımlarda bulunacak, kapanış etkinliğinde Türkiye'nin en büyük firmalarının müşteri deneyimi direktörleri ve müdürleriyle tanışma şansı bulacak, onların tecrübelerinden de faydalanarak networking yapma imkanı bulacaksınız.

30 Eylül'e kadar sürecek olan erken kayıt dönemi için program ücreti kurumsal katılımlarda 2881 TL+KDV (KDV Dahil 3400 TL), bireysel/öğrenci katılımlarında ise 1610 TL+KDV (KDV Dahil 1900 TL) olarak belirlendi. Erken kayıt sonrasında kurumsal katılım ücreti KDV Dahil 4000 TL, bireysel katılım ücreti ise KDV dahill 2700 TL olacak.

Kayıt ve detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilir, sorularınız için benimle de iletişime geçebilirsiniz. Görüşmek üzere.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page