top of page

6 Ekim Dünya Müşteri Deneyimi Günü!


Dünya Müşteri Deneyimi günü 2013'ten bu yana her yıl Ekim ayının ilk Salı günü kutlanıyor. Customer Experience Professionals Association (CXPA) tarafından ortaya atılan bu özel güne CXPA "Müşteri Deneyimi Profesyonelliğinin Doğum Günü" adını veriyor :) 6 Ekim Salı günü kutlanacak olan 2020 Dünya Müşteri Deneyimi günü için birçok firma birçok ücretsiz webinar yapacağını duyurdu. Buradan CXPA tarafından düzenlenecek olan webinarlara ulaşabilir, CX Day ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Türkiye'de ise iki webinar gerçekleştirilecek. ilki Pisano tarafından tüm gün sürecek olan 4 webinar etkinliğinin Türkiye bacağı, ikincisi ise CXPA Istanbul tarafından yapılacak olan "Transformation & Experience" etkinliği olacak.

Pisano tarafından yapılacak olan webinarlar dünyanın 4 bölgesinde gerçekleşecek. Türkiye saati ile 12:00'da başlayacak olan webinarlar 19:30'a kadar devam edecek. Tüm takvimi aşağıdaki görselden inceleyebilir. Buradan webinarlar için ücretsiz kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Webinar Serisinin Türkiye tarafında şu an CCXP sertifikasına sahip 4 Türk'ü biraraya getireceğiz ve "4 Türk CCXP ile Uluslararası Arenada Müşteri Deneyimi Profesyonelliği" kapsamında Türkiye'de ve Dünya'da müşteri deneyimi profesyonelliğini konuşacağız. Etkinliğin moderatörlüğünü ben üstleneceğim. Diğer konuşmacılar Hollanda'dan Gülsün Gün, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Ernst & Young'ta danışmanlık yapan Serkan Memişoğlu ve yine Birleşik Arap Emirlikleri'nde Maven Insights and Solutions'ta danışmanlık yapan İsmail Özenç olacak. Etkinlik kaydı için ilgili linki tekrar buraya bırakıyorum. Kayıt sonrasında size hatırlatmalar yapılacak ve webinarı Pisano'nun Youtube hesabından takip edebileceksiniz.

Akşam ise CXPA Istanbul olarak düzenlediğimiz "Transformation and Experience" etkinliğine sizi bekliyoruz. Zoom üzerinden gerçekleşecek olan etkinlik için kaydınızı buradan yapabilirsiniz. Kayıt olanlara Zoom linki gönderileceği için kayıt olmanız gerekiyor. Bu etkinliğimiz 19:00-21:00 arasında sürecek ve çok başarılı konuşmacıları ağırlayacağız. CX Rockstar James Dodkins'in konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik CXPA CEO'su Greg Melia ile devam edecek. İki Networking arasının olacağı ve interaktif seansların yapılacağı etkinlikte Türkiye'den Insider'ın kurucu ortağı Arda Köterin ve Metro Cash & Carry Müşteri Deneyimi Kıdemli Müdürü Melih Özgül de konuşmaları ile bizimle olacak.

2020 Dünya Müşteri Deneyimi Günü'nde görüşmek üzere!

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page