top of page

Kasım Ayı Müşteri Deneyimi Eğitimleri


Müşteri deneyimi nedir? Şirketlerde nasıl yönetiliyor? Bu alandaki en iyi örnekler neler? Çalıştığımız şirketlere nasıl müşteri odaklı yaklaşım getirebiliriz? Müşteri yolculuk haritalarını nasıl hazırlarım? gibi birçok başlığın ele alındığı şimdiye kadarki en kapsamlı müşteri deneyimi sertifika programını düzenlemeye Userspots ile devam ediyoruz. Ekim ayında başladığımız programın 14 kişilik kontenjanı 1 hafta önceden doldu ve kontenjan nedeniyle programa katılamayanlar oldu. Bu nedenle Aralık ayında bir kez daha programı tekrarlama kararı aldık. Bu yazının yazıldığı 30 Ekim'de 4 kişi kayıt olmuştu bile :) Daha önce Ethnogram'da yaptığımız programa katılanların programla ilgili yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu programı Userspots’un kurucusu Mustafa Dalcı ile birlikte bir program tasarladık. Bu seferki program 1 Aralık Salı günü başlayacak ve yine 4 hafta devam ederek, Salı-Perşembe akşamları 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Programda müşteri deneyimi yönetim aşamaları, müşteri yolculukları, servis tasarımı, kanal deneyimi yönetimi, duygusal deneyim yönetimi, müşteri deneyimi ölçümleri, UX/kullanıcı deneyimi, şikayet yönetimi gibi Müşteri Deneyimini oluşturan tüm konularda bilgi paylaşımı, Türkiye ve Dünya’dan örnekler ve uygulamalar yer alacak.

Bu özel programın katılımcılarının kazanacağı birkaç önemli nokta şu şekilde:

  • Müşteri Deneyimi Odaklı Bakış Açısı: Müşteri deneyiminin ne olduğunu ve ne olmadığını öğrenecek, Türkiye’de ve Dünya’daki en iyi müşteri deneyimi uygulamalarını inceleme fırsatı bulacaksınız.

  • Müşteri Deneyimi Yönetim Becerisi: Müşteri deneyimi yönetim adımlarını derinlemesine öğrenerek bu alanda uzmanlaşacak; çalıştığınız şirketlerde müşteri deneyimi çalıştay ve projeleri yönetme becerisi kazanacaksınız.

  • Sınırlı Sayıdaki Katılımcıdan Biri Olmak: Bu içerik ve kapsamda yapılan tek eğitim olan Müşteri Deneyimi Sertifika Programı’nda; Uluslararası Müşteri Deneyimi Sertifikalı Türkiye’deki tek eğitmenden eğitim alarak müşteri deneyimi alanında çalışan diğer profesyonellerden ayrışacaksınız. Programa katılım ise sadece 14 kişi ile sınırlı olacak.

  • Müşteri Deneyimi Topluluğu ve Networking: Etkinliğe katılan diğer katılımcılarla ve alanında tanınan eğitmenler paylaşımlarda bulunacak, kapanış etkinliğinde Türkiye'nin en büyük firmalarının müşteri deneyimi direktörleri ve müdürleriyle tanışma şansı bulacak, onların tecrübelerinden de faydalanarak networking yapma imkanı bulacaksınız.

6 Kasım'a kadar sürecek olan erken kayıt dönemi için program ücreti bir önceki ile aynı. Kurumsal katılımlarda 2881 TL+KDV (KDV Dahil 3400 TL), bireysel/öğrenci katılımlarında ise 1610 TL+KDV (KDV Dahil 1900 TL). Erken kayıt sonrasında kurumsal katılım ücreti KDV Dahil 4000 TL, bireysel katılım ücreti ise KDV dahil 2700 TL olacak. Kayıt ve detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilir, sorularınız için benimle de iletişime geçebilirsiniz.

Bu ay Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM)'de de 1 günlük Müşteri Deneyimi eğitimim olacak. BAUSEM'de dördüncü kez vereceğim eğitim katılımcılardan yoğun talep görmeye devam ediyor. 21 Kasım Cumartesi günü 10:00 - 17:00 arasında olacak. Bu eğitimin ücreti ise KDV Dahil 450 TL şeklinde. Detaylı bilgi ve kayıt için burayı inceleyebilirsiniz.

Son olarak uzun zamandır beklenen ve istenen bir eğitimi daha Userspots bünyesinde hayata geçireceğiz. Katılımcıların hem müşteri yolculuklarının detaylarını öğrenebileceği, hem Türkiye'den ve Dünya'dan gerçek müşteri yolculukları örneklerini inceleyebileceği hem de uygulama ile Müşteri Yolculuk Haritası çıkaracakları 1 günlük "One Day Customer Journey Map" eğitimini 27 Kasım Cuma 10:00-17:00 arasında yine Mustafa Dalcı ile yapacağız.

6 Kasım'a kadar sürecek olan erken kayıt dönemi için program ücreti kurumsal katılımlarda 924 TL+KDV (KDV Dahil 1090 TL), bireysel/öğrenci katılımlarında ise 670 TL+KDV (KDV Dahil 790 TL). Erken kayıt sonrasında kurumsal katılım ücreti KDV Dahil 1490, bireysel katılım ücreti ise KDV dahil 1090 TL olacak. Kayıt ve detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilir, sorularınız için benimle de iletişime geçebilirsiniz.

Umarım bu eğitimlerden birinde karşılaşırız. Sorularınız olursa bana her zaman gokhankaracx@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Sosyal Medyada Takip Edin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Yeni Yazıları Takip Edin

Son Paylaşımlar

Etiketler

bottom of page